Dogecoin yeniden yükselişe geçti

Dogecoin yeniden yükselişe geçti

Bitcoin'deki artışın ardından Dogecoin (DOGE), Elon Musk'ın herhangi bir tweet atmamasına rağmen yeniden yükselişe geçti. Dogecoin fiyatı ne kadar?

A+A-

Popüler kripto para birimi Dogecoin yeniden yükselişe geçti. Forbes analisti David Gokhshtein DOGE’deki yükselişin Elon Musk ile hiçbir alakasının olmadığını paylaştı. 

Kripto para topluluğunun favori meme coin’i DOGE, bugün itibariyle yeniden 0,31 dolar seviyesini geride bırakmayı başardı. Kripto para topluluğunun önde gelen isimlerinden David Gokhshtein, Elon Musk’ın tek bir tweet bile paylaşmamasına rağmen Dogecoin’in muhteşem bir yükseliş kaydettiğini belirtti. 

PAC Protokolü CEO'su David Gokhshtein, bu yükselişin arkasında Dogecoin’deki geliştirmelerin yattığını belirtti. Gokhstein, Dogecoin’deki değişimlere örnek olarak popüler kripto para biriminin Twitter’daki kitlesini her geçen gün arttırmasını ve daha az maliyetli transferlere olanak sağlamak için işlem ücretlerini azaltmasını örnek gösterdi. Gokhstein‘e göre Dogecoin daha geniş kapsamda kabul görmeye başlıyor.