Doğuş Grubu bir kanalı daha kapatıyor

Doğuş Grubu bir kanalı daha kapatıyor

CNBC-e'yi kapatan Doğuş Grubu bir kanalı daha kapatma kararı aldı

A+A-

Türkiye’nin önde gelen spor kanallarından biri olan NTV Spor kapatılmaya hazırlanıyor. Doğuş Grubu’nun sahibi olduğu kanal bir süredir zarar etmesi sebebiyle önce küçülmeye gidecek daha sonra ise kapatılacak.

İlk olarak NTV Spor’un bilinen isimlerinden Özgür Buzbaş ve Irmak Kazuk ile birlikte 30 kişi işten çıkartılırken, tebligatlar dün ve bugün yapıldı. Bir süredir spor medyasından çıkma eğilimi gösteren Doğuş Grubu, daha önce de NTV Spor Radyo ve digital olarak yayın hayatına devam eden ntvsporexpress’i kapatmıştı.

Kanalda işten çıkarılmalar 1-2 ay daha devam edecek ve bu sürecin ardında NTV Spor’un yayın hayatı tamamen sonlandırılacak.

NTV Spor’da geçtiğimiz yılın son aylarında da benzer bir işten çıkarma operasyonu yapılmış, kamera önü ve arkasından birçok kişi ile yollar ayrılmıştı. Dilara Gönder ve Roksan Kunter de bu isimler arasında yer almıştı.

 

Etiketler : , , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.