# Dolar 4.29’la tarihi zirveyi gördü

- Bağlantı: https://www.borsatek.com/dolar-4-29la-tarihi-zirveyi-gordu-35818h/
- Yayımlanma: 2018-05-08T12:01:14+03:00
- Yazar: Haber Merkezi

Facebook hesabınızı kapattığınızda eğer sayfanız veya gruplarınız var ve o sayfa
ve grupların da tek yöneticisi sizseniz, hesapla birlikte sayfa veya gruplarda silinecektir.(
Sayfanın silinmemesi için ikinci bir yönetici eklenebilir.)

Silinen hesap bir daha hiçbir şekilde yeniden açılamıyor. Bu nedenle Facebook hesap
silme öncesinde iki kere düşünün.

Facebook üzerinde yaptığınız bazı şeylerse hesabınızda tutulmaz. Örnek vermek gerekirse,
hesabınızı silseniz bile arkadaşınıza gönderdiğiniz mesajlar onda kayıtlı kalabilir.
Bu bilgiler, siz hesabınızı sildikten sonra da kalır.

Hesabınızı sildiğinizde diğer insanlar sizin profilinizi hiçbir şekilde görmeyecektir.
Yine de tüm verilerin silinmesi hayli vakit alabilir. Hesabınıza bağlı durum güncellemeleri,
fotoğraflar ve videolar yedek bir sistemde tutulmaktadır. Tüm verilerin ortadan 
kalkması için 90 güne kadar beklemeniz gerekebilir. Bu süre sizin 2 haftalık Facebook
Hesap Silme işleminizden bağımsız ilerler.

Facebook hesabınızı silmeden önce, hesabınızdaki uygulamaları da silmeniz gerekiyor.
Bunun için aşağıdaki bağlantıdan Facebook Uygulama Ayarlarını açmanız gerekiyor.

Daha sonra uygulama ayarlarında yer alan tüm uygulamaları yanlarında bulunan “x”
ile kaldırıyoruz. Bunu yapmadığınız takdirde hesabımız kapanmıyor. Çünkü Facebook,
hesapları silme sonrası 2 hafta boyunca hiçbir hareketlilik bulunmamasını istiyor.
Uygulamaları sildikten sonra aşağıdaki bağlantıya giderek “Hesabımı Sil” butonuna
tıklamanız gerekiyor.

Son olarak açılacak popup penceresine Facebook şifrenizi ve güvenlik kodunu girmeniz
gerekiyor. Facebook hesap silme işlemi sonrası 2 hafta boyunca hesabınızı hiçbir
şekilde açmamanız gerekiyor. Aksi takdirde hesap kapatma işleminiz sıfırlanabilir
ve yeniden hesap kapatmak ile uğraşabilirsiniz.
