Dolar siyasi belirsizlikle 3 TL'ye koşuyor

Dolar siyasi belirsizlikle 3 TL'ye koşuyor

Başbakan Davutoğlu ile Cjumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin ardından TL hızla değer kaybetmeye başladı. Dolar 2.97 TL'yi geçti

A+A-

Başbakan Davutoğlu ile Cjumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin ardından TL hızla değer kaybetmeye başladı. Dolar 2.97 TL'yi geçti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, AKP'de yetkilerinin tırpanlanmasının ardından istifa edeceği iddiaları gölgesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Beştepe'de yaptığı 1 saat 40 dakikalık görüşmenin ardından AKP'den önemli bir bilgi geldi. Davutoğlu'nun yarın saat 11.00'da AKP Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) toplayacağı ve ardından bir basın toplantısıyla gazetecilerin karşısına çıkacağı bildirildi.

Bugün artan tansiyon ile 2.87 TL'ye yükselen ve toplantıdan önce 2.90'a hareketlenen dolar/TL kotasyonları toplantı ile birlikte yükselişini sürdürdü ve 21.30'da 2.9566 TL seviyesine kadar yükseldi. Dolar dün 2.8489 TL seviyesinden kapanış yapmıştı. En son 1 Mart 2016'da 2.96 seviyesini gören dolar böylece son 2 ayın en yüksek seviyesine yükselmiş oldu.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.