Dolar/TL, 17.80 sınırında

Dolar/TL, 17.80 sınırında

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 17,75 seviyelerinde işlem görüyor.

A+A-

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 17,75 seviyelerinde işlem görüyor. Dün yüzde 0,6 değer kazanan dolar/TL günü 17,7143'ten tamamladı.

Dolar/TL, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 10.55 itibarıyla yüzde 0,2 artışla 17,7530'dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,57 değer kaybıyla 18,0130'dan, sterlin/TL yüzde 0,50 düşüşle 21,1760'tan satılıyor.

Dolar endeksi şu sıralarda önceki kapanışa göre yüzde 0,6 artışla 107,3 seviyesinde bulunuyor. Avro/dolar paritesi de dün açıklanan Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz kararı sonrası 1,0150 seviyelerinde dengelendi.

Analistler, güçlenen resesyon riski sonrası artan tahvil talebinin doları diğer para birimleri karşısında desteklediğini söyledi.

Bugün ABD ve Avrupa'da açıklanacak Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verilerinin takip edileceğini belirten analistler, teknik açıdan dolar endeksi için 106,5'in destek, 108'in direnç konumuna geldiğini söyledi.

Etiketler : ,
Borsa İstanbul'da nasıl döviz yatırımı yapılır

Borsa İstanbul'da nasıl döviz yatırımı yapılır

Borsa İstanbul'da döviz yatırımı yapılır mı? Yatırımcılar Borsa İstanbul'da nasıl döviz alıp satabilirler

Temettü nedir, neden önemlidir

Temettü nedir, neden önemlidir

Hisse senedi yatırımcıları için temettü neden önemlidir

Enflasyon rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları açıklandı

Enflasyon nedir? Enflasyon rakamı açıklandı mı? Yüksek enflasyon neden olur? Enflasyonun yükselmesi ne anlama gelir? İşte tüm bu soruların cevapları

Bu ay kira artış oranı ne kadar oldu?

Bu ay kira artış oranı ne kadar oldu?

Enflasyon rakamının açıklanması ile birlikte kira artış oranı da belli oldu. Peki kira artış oranı ne kadar? İşte bu ayın kira artış oranı...

İlgili Haberler