Elektrikli araçlara powerbank

Elektrikli araçlara powerbank

Elektrikli araçlar için ZipCharge Go isimli bir powerbank geliştirildi. ZipCharge Go, Bagaja sorunsuz bir şekilde sığabilecek yapıda. ZipCharge Go yarım saat içinde 32 kilometrelik menzil sağlayabiliyor.

A+A-

İngiltere merkezli girişim ZipCharge, elektrikli otomobiller için bir güç bankası geliştirdi. Tekerlekli bavul görünümündeki powerbank'i bir bidon yakıta benzetebiliriz. Hem acil durumlarda hem de günlük kullanımda oldukça işe yarayacak gibi görünüyor.

ZipCharge Go acil durumlar için

ZipCharge Go, elektrikli otomobil sahiplerinin enerji seviyesi sıfıra düştüğünde şarj istasyonuna ulaşması için yeterli gücü sağlayabilir. Bunun haricinde işe gidip gelmek için gereken menzili sunabilecek kapasitede olduğunu da belirtelim.

ZipCharge Go 23 kg

Cihaz 23 kg ağırlığında ve rahat taşınması için üzerinde bir tutamaç bulunuyor. Bagaja sorunsuz bir şekilde sığabilecek yapıda olan güç bankası, Type 2 şarj soketini kullanan otomobillerle uyumlu. Yarım saat içinde 32 kilometrelik menzil sağlayabiliyor.

İlk teslimat 2022 de

Şirket cihazın 64 kilometrelik yolculuk yapılmasına imkan tanıyacak daha yüksek kapasiteli bir versiyonunu da sunmayı planlıyor. İlk teslimatlar için hedeflenen tarih 2022'nin dördüncü çeyreği. Fiyat etiketi konusunda bir bilgi yok ancak şirket ZipCharge Go'yu ayda 66 dolara kiralamayı da düşünüyor.