Elektronikte taksit sınırlaması bitiyor

Elektronikte taksit sınırlaması bitiyor

Elektronik ürünlere getirilen taksit sınırlamasını Bimeks Paytrust ile aşmayı planlıyor

A+A-

Elektronik ürünlere getirilen taksit sınırlamasını Bimeks Paytrust ile aşacak. 1 Ocak 2014'te yürürlüğe giren uygulama, telekomünikasyon sektöründe taksitleri engellemiş, elektronik cihaz, beyaz eşya ve mobilyada her türlü kredi kartı alışverişlerinde 9 taksit sınırlaması getirmişti.

Teknoloji perakendeciliği sektörünün önemli oyuncularından Bimeks, Türkiye'de ilk defa uygulancak sistemle kredi kartı ile azami 9 taksit uygulanabilen ürünler ve taksit uygulaması bulunmayan telekomünikasyon ürünlerinde müşterilerine 24 aya kadar varan vade imkanı sunmaya başlıyor.

Bimeks tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen konu ile ilgili açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz ile Enigma Credit Bureau Bilgi Teknoloji Hizmetleri A.Ş arasında müşterilerimize kredi kartı veya nakit ödeme haricinde 24 aya kadar taksit imkanı tanıyan bir uygulama için anlaşma imzalanmıştır

Paytrust ödeme sistemi, alışveriş öncesinde müşterilerin kredi skorlamasının Kredi Kayıt Bürosu ve değişik kamu ve özel kuruluşlardan veri temini ile yapıldığı, bilahare de firmanın alacak riskinin sigortalandığı bir ödeme sistemidir

Bimeks Paytrust ödeme sistemini teknoloji perakendeciliği sektöründe ilk defa uygulayacak firma olup aynı zamanda Eylül 2015 ayı sonuna kadar münhasırlık almıştır.

Yeni pazarlama kanalı ile Şirketimiz, kredi kartı ile azami 9 taksit uygulanabilen ürünler ve taksit uygulaması bulunmayan telekomünikasyon ürünlerinde müşterilerine 24 aya kadar varan vade imkanı sunabilecektir."

 

BİMEKS HİSSE DETAY SAYFASI

 

 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.