Elon Musk'tan ABD'nin elindeki UFO'larla ilgili açıklama

Elon Musk'tan ABD'nin elindeki UFO'larla ilgili açıklama

Elon Musk ABD'nin Elinde Uzaylı Gemileri Bulunduğu İddialarına Yanıt Verdi

A+A-

SpaceX'in CEO'su ve dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, uzaylılara ait hiç bir kanıt görmediğini söyledi.

Musk bu açıklamayı, Twitter kullanıcısı ve yazar Michael Shellenberger'in paylaştığı bir News Nation makalesine yanıt olarak yaptı. Shellenberger'in paylaştığı makale, bir Hava Kuvvetleri gazisinin ABD hükümetinin uzaylı bir uzay aracını ele geçirip sakladığı iddiasını aktarıyordu. Gazi röportajında, Amerikan halkına yıllardır bu konuda yalan söylendiğini ileri sürerek "Kesinlikle yalnız değiliz. Veriler, bize net bir şekilde yalnız olmadığımızı gösteriyor" dedi. Haber platformu, gazinin iddialarının doğru olması durumunda, ABD hükümetinden bir temsilcinin ilk kez uzaylı varlığını doğrulamış olacağını belirtti.

SpaceX'in CEO'su Elon Musk, daha önce de uzaylılarla ilgili görüşlerini dile getirmişti. Musk, Nisan ayında Fox News kanalında "Tucker Carlson Tonight" programına konuk olduğunda da uzaylılara olan ilgisini dile getirirken, "Eğer Dünya'daki uzaylılar hakkında bilgisi olan biri varsa, o da benim. Uzay konularında oldukça bilgiliyim fakat uzaylılara dair hiçbir kanıt görmedim" demişti.

CEO daha önce, kendi galaksimizdeki bölgemizde uzaylıların bulunmadığını, ancak "uzak bölgelerde" bazılarının olabileceğini belirtmiş ve eğer uzaylılara dair bir kanıt bulursa, bu konuda ilk tweet'i kendisinin atacağını da söylemişti. Musk aynı konu ilel ilgili bir soruya, "Eğer uzaylıları bulsaydık, muhtemelen SpaceX bir hayli daha fazla gelir elde ederdi" diye esprili bir yanıt vermişti

İlgili Haberler