Elon Musk’tan sürpriz Dogecoin açıklaması

Elon Musk’tan sürpriz Dogecoin açıklaması

Elon Musk, Dogecoin (DOGE) ve diğer kripto paralar hakkında konuştu.

A+A-

İnsanların hayat boyunca çalıştıkları birikimleri kripto para yatırmamalarını ve bunun akıllıca olmayacağını söyleyen Musk, ek olarak, yine kripto paranın geleceğin dünyasında varlık olabilme şansının olduğunu dile getirdi. 

Dogecoin hakkında sorulan sorulara yorumları ise şu şekilde:

“Dogecoin aslında bir şaka olarak ortaya çıktı, amaç kripto varlıklarla dalga geçmekti. Bu birazda kaderin ironiyi sevmesi gibi. Dogecoin ilk başta bir şaka olarak ortaya çıktı ama sonra kendisi gerçek bir varlık haline geldi”

Kripto paranın umut verici olduğunu ama yatırım yaparken dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Elon Musk, yarın gerçekleşecek “Saturday Night Live” programını sunacak. Programda Musk’ın Dogecoin (DOGE) açıklamasını yapmasını bekleyenler ise bir hayli fazla. İnsanlar bunun Dogecoin’e olumlu etki edeceği görüştünde. Bu genel kanı Dogecoin’in (DOGE) de yükselmesine sebep oluyor. 

Haberimizin yazım tarihi itibariyle CoinMarketCap verilerine göre 0.615 dolardan işlem gören DOGE artışını sürdürüyor. SNL programından sonra DOGE’un nasıl etkileneceği ise merak konusu.