Emekli ikramiyelerinin günü belli oldu

Emekli ikramiyelerinin günü belli oldu

Emeklilere verilecek bayram ikramiyesinin günü açıklandı

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "SGK tarafından 1000 TL bayram ikramiyesi ödemeleri 7-8 Haziran tarihlerinde yapılacaktır" dedi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, bayramda emekliye ikramiye verilmesine ilişkin resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Bakan Sarıeroğlu, "SGK tarafından 1000 TL Bayram İkramiyesi ödemeleri Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine 7 Haziran, SSK emeklilerine 8 Haziran 2018 tarihlerinde yapılacaktır. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 

Sarıeroğlu, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylık ödemeleri tahsis numarasının son rakamı 5, 7 ve 9 olanlara 11 Haziran, 1, 3 ve 8 olanlara 12 Haziran, 0, 2, 4 ve 6 olanlara 13 Haziran tarihlerinde  Emekli Sandığı emeklilerinin ödemelerinin ise 1-5 Haziran tarihleri arasında yapılacağı bilgisini verdi. 

Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.