Emirates bazı ana hatlara yeniden uçuyor

Emirates bazı ana hatlara yeniden uçuyor

Emirates havayolları belli başlı seferlerle yolcu taşımak için izinlerini  tamamladı. Bugünden itibaren ilk uçuşlar Dubai'den Londra Heathrow, Frankfurt, Paris, Zürih ve Brüksel'e yapılacak.

A+A-

Emirates havayolları belli başlı seferlerle yolcu taşımak için izinlerini  tamamladı. 6 Nisan Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak  üzere, ilk uçuşlar Dubai'den Londra Heathrow, Frankfurt, Paris, Zürih  ve Brüksel'e yapılacak olup Londra Heathrow'a haftada 4 sefer ve diğer  şehirlere haftada 3 sefer düzenlenecek.

Dubai Uluslararası Havalimanı Terminal 2'den gerçekleşecek olan bu  uçuşlar, sadece BAE'den giden yolcuları taşıyacak. Emirates ayrıca  temel ürünlerin sevkiyatıyla ticareti ve toplulukları desteklemek  üzere her iki yönde alt güvertede yük taşımacılığı gerçekleştirecek.

Emirates Havayolu ve Grubu Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum şu açıklamalarda bulundu:

"Her ne kadar varış ülkelerinin koyduğu giriş şartlarını karşılayan  yolcularla sınırlı olsa da, bu ilk yolcu hizmetleri, ülkelerine ve  ailelerine geri dönmek isteyen müşterilerimiz tarafından memnuniyetle  karşılanacak. Uçuşlarımızın sorunsuz bir şekilde  gerçekleştirilebilmesi için verdikleri destekten ötürü BAE devletine  ve tüm ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.

Mümkün olan en kısa sürede operasyonlarımızın tamamını devam  ettirmeyi ümit ederken, COVID-19 salgınıyla mücadele eden çok sayıda  şehrin karşılaştığı zorlukların farkındayız. Uçuş ağımız yalnızca  seyahat kısıtlamalarının azaltılmasıyla eski haline dönebilecek olup  en güncel gelişmelerle ilgili tüm otoritelerle yakın temasımızı  sürdürüyoruz. Hizmetlerimizi devam ettirmek için attığımız her adımda,  kabin ekibimiz ve müşterilerimizin güvenliğini ve sağlığını göz önünde  bulundurarak otoritelerle yakın temas halinde çalışıyoruz. Durumu  sürekli gözden geçiriyoruz ve mümkün olduğunda ilave hizmetlerle  ilgili anında açıklama yapacağız.

Emirates bu rotalarda seferlerini Business ve Ekonomi sınıfı  koltuklardan oluşan Boeing 777-300ER uçaklarla gerçekleştirecek. Uygun  yolcular uçuşları için www.emirates.com adresinden rezervasyon  yaptırabilirler. Bu varış noktalarında seyahat kısıtlamaları geçerli  olup yolcuların uçuşlarından önce kesinlikle giriş kriterlerini  kontrol etmesi tavsiye edilmektedir.

Sağlık ve güvenlik gerekçeleriyle, Emirates bu uçuşlarda  değiştirilmiş bir uçak içi hizmet programı sunacaktır. Dergi ve diğer  basılı okuma materyalleri sunulmayacak olup yemek ve içecek servisi  devam edecek ancak yemek servisi sırasında teması azaltmak için  ambalaj ve sunumda değişiklikler yapılacaktır. Emirates'in Lounge ve Şoförlü Araç hizmetleri de bu süre boyunca geçici olarak askıya  alınacaktır.

Tüm Emirates uçakları, her bir sefer sonrası Dubai'de gelişmiş  temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinden geçecektir."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.