Enser Vakfı'ndan Süleyman Soylu'ya tam destek

Enser Vakfı'ndan Süleyman Soylu'ya tam destek

Ensar Vakfı, yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamalar ile linç girişiminin nedenlerinden birisi olarak gösterilen Soylu'ya destek mesajı verdi.

A+A-

Ensar Vakfı'ndan İçişleri Bakanı Süleyman Boylu'ya tam destek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ankara Çubuk'taki şehit cenazesinde linç girişimine uğramasının ardından İçişleri Bakanı Soylu'nun istifası istenmişti.

Bir dönem yurtlarında çocuk istismarı ile anılan Ensar Vakfı, yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamalar ile linç girişiminin nedenlerinden birisi olarak gösterilen Soylu'ya destek mesajı verdi.

Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu, grup adına yaptığı açıklamada, "Sayın Bakanımız Süleyman Soylu aleyhine bir algı oluşturulması, hem çirkin bir yakıştırma hem de anlamsız bir tutumdur. Sayın Bakan Süleyman Soylu'nun, bu ülke için verdiği ölümcül mücadelenin bir aşamasında CHP mensupları için sarf ettiği sözlerinin, bugünkü saldırının dayanağı olarak gösterilmesi ve Sayın Bakanımızın istifasının istenilmesi kabul edilemez bir durumdur. Vatandaşın cenaze anındaki doğal tepkisini siyasi kazanıma dönüştürme gayretleri geçmişte olduğu gibi yine sonuçsuz kalacaktır." ifadelerini kullandı.

"Her zamankinden daha fazla arkasındayız"

Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemde, Bakan Süleyman Soylu'nun istifasını istemenin yanlışların en büyüğü olduğunu belirten Topaloğlu, "Trabzon'daki sivil toplum kuruluşları ve dernekler olarak, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun her zamankinden daha fazla arkasında olduğumuzun bilinmesini istiyor ve bunu tüm Türkiye'ye ilan ediyoruz." dedi.

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.