Erdoğan kalp krizi mi geçirdi

Erdoğan kalp krizi mi geçirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün gece Brookings Enstitüsü'ndeki konuşmasının ardından kalp krizi geçirdiği iddiası sosyal medyayı karıştırdı

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün gece Brookings Enstitüsü'ndeki konuşmasının ardından kalp krizi geçirdiği iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Ancak iddia daha sonra yalanlandı.

Sosyal medyada hızla yayılan iddianın gerçek olmadığı, heyette yer alan Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün tweetiyle ortaya çıktı. Karagül, "Cumhurbaşkanı Erdogan'la ilgili iddialar tamamen yalan, palavra. Kimse inanmasin. Otelde ve ikili gorüşmeler yapiyor." dedi.

İddianın hızla yayılması ve bir videonun da iddia sahipleri tarafından kullanılması nedeniyle "Erdoğan kalp krizi mi geçirdi" araması Türkiye'den yapılan Google aramalarında bir anda ilk sıraya yükseldi. 

Öte yandan yalan haberin ortaya atıldığı anda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Cezayir Başbakanı Abdülmelik Sellal'ı kabul ettiği öğrenildi. 

»» İŞTE SOSYAL MEDYAYI SARSAN O VİDEO

 

 

Etiketler : , , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.