Erdoğan NY Times'a fena kızdı

Erdoğan NY Times'a fena kızdı

Erdoğan bu kez New York Times'a yüklendi: Haddini bileceksin!

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SETA tarafından düzenlenen "Başkanlık Sistemi İçin Ülke Örnekleri ve Türkiye İçin Başkanlık Sisteminin Temel Dinamikleri" Paneli’nde konuştu.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, uzun süredir gündeminde olan Doğan Medya Grubu ve yayınladığı başyazıyla ona destek olan New York Times gazetesine de değindi. New York Times'ın başyazısını ve NATO'ya çağrısını eleştiren Erdoğan; "Edep dışı bir yazı ile Erdoğan’ın Türkiye’sinde bunlar oluyor diye oradan göndermeyi yapmış adeta ABD’ye talimat veriyor. Niye duruyorsunuz diyor" dedi ve "Ya sen bir gazetesin haddini bileceksin" ifadelerini kullandı.

İşte, Erdoğan'ın o sözleri: New York Times edep dışı bir yazı ile Erdoğan’ın Türkiye’sinde bunlar oluyor diye oradan göndermeyi yapmış adeta ABD’ye talimat veriyor. Niye duruyorsunuz diyor. Ya sen bir gazetesin haddini bileceksin. Bir defa sen bunu yazmakla böyle bir haberi yapmakla kendi özgürlük alanının dışına çıkmakla Türkiye’ye müdahale ediyorsun. Sen kimsin ya. Sen ABD yönetimine böyle bir şey yapabilir misin. Anında gereğini yaparlar. Böyle bir şey yok. Türkiye’deki malum medya grubu da, onlar da belli yerlerden destek almakla bu vesayeti sürdürmek istiyorlar. Yeni anayasa ve başkanlık sistemi bu darbecilerin önlerinin ebediyen kesilişinin ilanı olacaktır."

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.