Erdoğan, Soros'a randevu vermemiş

Erdoğan, Soros'a randevu vermemiş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen hafta Türkiye’ye ziyarete gelen George Soros’a randevu vermedi.

A+A-

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu bugün yayımlanan köşe yazısında dünyaca ünlü yatırımcı George Soros’un Türkiye ziyareti içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme için randevu istediğini yazdı.

İşte Kelkitlioğlu’nun yazısının ilgili bölümü:

Kasım’da ortaya çıkan 49.5’i gören Soros, soluğu hemen Türkiye’de aldı. Bakmayın siz gazetelere röportajlar verdiğine, Türkiye’ye gelme amacı çok farklıydı.

1 Kasım sonrası dengeler tamamen değiştiği için kokuyu alan Soros, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmek istedi. Yüksek ihtimalle, daha önce kurduğu ittifaklar nedeniyle özür dileyecek, yeni durum için konumlanmaya çalışacaktı. Ancak, istediği olmadı. Erdoğan, Soros’a randevu vermedi.

Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Soros’la görüşen var mıdır bilemiyorum ancak muhalefet partilerinin kendisiyle görüşüp görüşmediğini de merak etmiyor değilim.

‘RANDEVU VERİLMEDİ’

Öte yandan Hürriyet’e bilgi veren Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Soros'un Erdoğan'dan randevu istediğini ama randevunun verilmediğini doğruladı.  

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.