Erdoğan'dan CHP liderine çok ağır sözler

Erdoğan'dan CHP liderine çok ağır sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı çıkışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerlei yanıt verdi

A+A-


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt verdi. Erdoğan, "Bu zat bulunduğu makamın adamı değil. Çok çok ona yakışacak ifadeler var da bu ifadeleri kullanmaya edebim müsaade etmiyor. Bir kasetle geldiği makam var, o kaset olmasa o makama da gelemezdi. Allah Türk siyasetini böyle tiplerden korusun" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt verdi.
Erdoğan şöyle konuştu:

"Şu anda bu zat bir defa bulunduğu makamın adamı değil. Bu zat siyaseti henüz öğrenemedi. Ben kendisi için çırak bile olamadı demiştim, gerçekten çırak bile olamadı. Yakışacak çok çok ifadeler var da, buna edebim müsade etmiyor. Geçen söyledim zaten. Siyasi sapık dedim. Niye dedim. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız, partimiz kurulduğundan bu yana dava arkadaşımızdır. Bu zatın ne ilmi, ne yaşamı, ne de siyasetteki yeri el vermez.

Bir kasetle geldiği makam var, o kaset olmasa o makama gelemezdi. Sayın Baykal'ın yanından çıktığı zaman 'Adaylık düşünmüyorum' diyen kişi ertesi gün aday oldu. Akşam başka sabah başka. Bunda her türlü yalan dolan var. Böyle bir tip, tipleme. Allah Türk siyasetini böyle tiplerden korusun. CHP'ye oy vermiş kadın kardeşlerimin bu saygısızlığı aslında çok farklı değerlendirmeleri gerekirdi"

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.