Facebook'tan kripto para müjdesi

Facebook'tan kripto para müjdesi

Facebook ile birlikte pek çok sosyal medya platformu, kripto para reklamlarına güvenli olmadığı gerekçesiyle izin vermiyordu. Ancak Facebook, bu politikalarını yeniden düzenlediklerini ve bazı reklamlara müsaade edeceklerini duyurdu.

A+A-

Dünyanın en büyük sosyal platformu, kripto para reklamlarına artık izin vereceğini açıkladı. Ancak reklamcılar, sahip oldukları lisansları ve geçmiş borsa satışlarını kullanarak Facebook’u ikna etmeleri gerek. Onay verilirse reklamları sitede yayınlanacak.
 
Ocak ayında Facebook, bu tür reklamların kullanıcıları yanlış yönlendirdiği belirterek dijital para reklamlarına yer vermeyi durdurmuştu. Şirket, son birkaç aydır bu politikayı düzenlemek için en iyi yolu aradıklarını ve güvenli olduklarına emin olduktan sonra bazı reklamlara izin vereceklerini açıkladı.

 
Facebook’la birlikte Google, Twitter, Snapchat ve Reddit gibi platformlarda benzer nedenlerle kripto para reklamlarına izin vermiyor. Aralarında şimdilik sadece Facebook, bu politikasında esneklikler yaptı. Habertürk


Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.