Fenerbahçe 32 yaşındaki Özil'i KAP'a bildirdi

Fenerbahçe 32 yaşındaki Özil'i KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, Arsenal'in 32 yaşındaki Mesut Özil'in transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

A+A-

Fenerbahçe, Arsenal'in 32 yaşındaki Mesut Özil'in transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı. KAP'a gönderilen açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Yatırımcıların bilgisine sunarız" denildi. 

Uçağı bu gece geliyor

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı yıldız futbolcu Mesut Özil'in uçağı saat 00.15'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapacak.

Fenerbahçe'nin Türk asıllı Alman futbolcuyu 3.5 yıllığına renklerine bağladığı belirtildi ancak bu bilgi KAP'a yapılan açıklamada yer almadı. Öte yandan Özil, sosyal medya hesabından da '67' numara paylaşımı yaptı.

Sarı lacivertli kulübün sosyal medya hesabından dün akşam 'Gel gündüzle gece olalım' şarkısı ve kum saati emojisi eşliğinde paylaşımda bulunulmuştu. Özil de mesaja, sarı lacivert kalpler ve kum saatiyle yanıt vermişti.

Özil: Fenerbahçe'me geldiğim için çok mutluyum 

Fenerbahçe ile anlaşan Mesut Özil, açıklamalarda bulundu. Özil, bu gece ailesi ile İstanbul'a geleceğini söyleyerek "Fenerbahçe'me geldiğim için çok mutluyum"  dedi. 

NTV'de yayımlanan yüzde yüz futbol programında konuşan Mesut Özil çok heyecanlı olduğunu dile getirirken "Zaten konuşmalarımda da Fenerbahçeli olduğumu söylemiştim. Fenerbahçe'me geldiğim için çok mutluyum. Allah'a şükür bu transfer oldu. Çok mutluyum, heyecanlıyım. Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım. Fenerbahçe için elimden geleni yapacağım" dedi.

Rıdvan Dilmen'in "Antrenman durumun nasıl, takımla mı çalıştın?" sorusuna ise 32 yaşındaki oyuncu, "Hep as takımla antrenman yapıyordum. Son dönemde bir Almanya'ya uğradım, İngiltere'ye döndüğümde karantinadaydım. İdmanları evde yaptım. Bayağıdır maç oynamıyorum. Ama fizik olarak fit'im, bir sorun yok" yanıtını verdi.