Fenerbahçe 4-1 ile Avrupa'ya veda etti

Fenerbahçe 4-1 ile Avrupa'ya veda etti

Fenerbahçe 4-1 ile Avrupa'ya veda etti

A+A-

Fenerbahçe ilk maçta İstanbul'da 1-0 yendiği Portekiz takımı Braga'ya deplasmanda 4-1 yenilerek Avrupa'da çeyrek finale yükselme şansını kaybetti.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında ilk yarı 1-1 berabere sona erdi. Municipal Stadı'nda oynanan maçta Braga, 11. dakikada Ahmed Hassan'ın golüyle 1-0 öne geçerken, Fenerbahçe 45 3'üncü dakikada Alper Potuk ile skorda eşitliği sağladı.

Karşılaşmanın Hırvat hakemi Ivan Bebek, Fenerbahçeli futbolculardan Mehmet Topal, Robin van Persie ve Souza'ya sarı kart gösterirken, 44. dakikada Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira'yı tribüne gönderdi.

Hakem Ivan Bebek'ten tartışmalı penaltı kararı

66. dakikada ceza alanı içinde Braga'nın şutunu elle kestiği gerekçesi ile Mehmet Topal ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Görüntülerin tekrarına bakınca Mehmet Topal'ın kollarının göğsünde bitişik olduğu açıkça görüldü. Bu pozisyonda kazanılan penaltıyı Josue ağlara gönderdi.

74. dakikda Santos topu kafayla indirdi. Stailjkovic kale ağzında sert vurdu ve golü attı. 3-1

83, dakikada Silva orta sahadan aldığı topu Fenerbahçe ceza sahası içine kadar sürdü ve Volkan'ın yanından ağlara gönderdi, 4-1

Fenerbahçe maçı 8 kişi tamamladı

86. dakikada Alper rakibine arkadan sert bir müdahalede bulundu. Maçın hakemi Ivan Bebek direkt kırmızı kart göstererdi ve Fenerbahçe 9 kişi kaldı. 
Uzatma dakikalarında Volkan Şen'in de oyundan atılması ile Fenerbahçe maçı 8 kişi tamamladı.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.