Fenerbahçe ilk teknik direktör adayına teklifini verdi

Fenerbahçe ilk teknik direktör adayına teklifini verdi

Fenerbahçe'de görevden alınan teknik direktör Cocu'nun yerine düşünülen ilk isim Laurent Blanc oldu

A+A-

Fenerbahçe'de görevden alınan teknik direktör Cocu'nun yerine düşünülen ilk isim Laurent Blanc oldu. Sportif direktör Comollli, yurtdışına gidip Fransız teknik adama teklifini sundu.

Fenerbahçe'de Phillip Cocu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışı hız kazandı.  

Skorer'in edindiği bilgiye göre, Sarı Lacivertli kulüp resmi girişimde bulundu ve sportif direktör Damien Comolli'nin vatandaşı Laurent Blanc'a teklifini yaptı. 

REKLAM

powered byTagOn

Comolli yurt dışında

Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Damien Comolli, yurtdışına gidip ünlü teknik adam ile  yüz yüze görüştü.  Fransız teknik adam ise sarı lacivertlilerin yaptığı resmi teklifi düşünmek için zaman istedi. 

LAURENT BLANC KİMDİR?

Montpellier forması ile futbol yaşantısına adım atan ve ardından Napoli, Nimes Olympique, Saint Etienne, Auxerre, Barcelona, Marsilya, İnter, Manchester United formalarını giyen Laurent Blanc; Bordeaux, Fransa Milli Takımı ve Paris Saint German takımlarında teknik direktör olarak görev yaptı.
 
Toplamda 97 kez Fransa Milli Takım formasını terleten Blanc, savunma oyuncusu olmasına karşın 17 gol atma başarılısını gösterdi.
 
Blanc 1965 Fransa Ales doğumlu... (Skorere/Milliyet)

Etiketler : , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.