Fenerbahçe maçı ertelendi

Fenerbahçe maçı ertelendi

Saat 18:00'da başlaması gereken Altınordu - Fenerbahçe maçı zeminin kötü olması nedeniyle yarına ertelendi

A+A-

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda bugün saat 18:00'de oynanması beklenen Altınordu - Fenerbahçe mücadelesi yoğun yağmur nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu maç öncesinde "Karşılaşmanın ertelenmesini talep etmişti"

Profesyonel Futbol Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. hafta maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu’yla İzmir Atatürk Stadı’nda oynayacağı karşılaşma, olumsuz hava ve saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.Maçın oynanacağı tarih TFF tarafından açıklanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Müsabaka Talimatı 7. maddesinde, "Elverişsiz hava koşulları nedeni ile gününde oynanmayan veya yarıda kalan müsabakalar TFF tarafından ayrı bir karar alınmamış ise ertesi gün aynı yer ve saatte oynanır" maddesi yer alıyor.

8. maddesinde ise "TFF hakemin kararında açıkladığı müsabaka saatini gerekli gördüğünde değiştirebilir. Değişikliğe ilişkin karar ilgililere tebliğ olunur. Elverişsiz hava şartları nedeni ile ertesi gün oynanmayan müsabakaların ne zaman oynanacağına TFF tarafından karar verilir" ibareleri yer alıyor.

Ancak federasyonun maçın başlamasından 2 saat öncesine kadar yetkili olduğu maddesi de aynı talimatın 10. maddesinde belirtiliyor. Buna göre TFF, "Müsabakanın başlama saatinden iki saat öncesine kadar elverişsiz hava koşulları sebebiyle müsabakanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar vermeye yetkilidir"

Bu durumda da erteleme olursa, karşılaşma yarın aynı saatte oynanacak. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.