Fenerbahçe UEFA'ya gidiyor

Fenerbahçe UEFA'ya gidiyor

Fenerbahçe, Braga maçını katleden Hırvat hakem Ivan Bebek'i UEFA’ya şikayet edecek

A+A-

Fenerbahçe, dün akşamki maçın ardından Hırvat hakem Ivan Babek'i UEFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor. 

Özel işleri nedeniyle Portekiz’e gitmeyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da televizyon başında çok sinirlendiği ve bugün UEFA’ya bir meptup yazarak Ivan Bebek’i şikayet edeceği iddia edildi. Yıldırım’ın maç sonu futbolcuları arayarak, moral verdi ve “Gereken yapılacak. Üzülmeyin” dedi.

Futbolcular ise, “Biz bunu hak etmedik. Bu kadar ucuz olamaz. Koca senenin emeğini bir hakem gelip çalışor. Biz Basel’de final oynamayı hedefliyorduk, bu yapılanlar hiç de adil değil” dediler.

“HAKEMLE KAZANDILAR”

Kaptan Volkan Demirel, Braga yenilgisinin ardından “Fenerbahçe yıkılmaz” mesajı verdi. Volkan, “Fenerbahçe takımı bir maçla yıkılmaz. Biz daha çok şeyler gördük. Sadece bir maç kaybettik. Onlar da hakem yardımıyla kazandı. Biz futbolcular olarak her şeyin bilincindeyiz. Önümüzdeki maçlarda da Fenerbahçe’yi layık olduğu yere getireceğiz” dedi.

 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.