Fenerbahçe'nin borcu belli oldu

Fenerbahçe'nin borcu belli oldu

Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, sarı lacivertli ekibin devreden borcunun 3.1 milyar TL olduğunu söyledi.

A+A-

Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, sarı lacivertli ekibin devreden borcunun 3.1 milyar TL olduğunu söyledi.

Kulübün, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen olağan yüksek divan kurulu toplantısında konuşan Karaçam, devreden borcun yanı sıra kulübün yıllık cari giderinin 1.5 milyar TL, gelirinin ise 600-700 milyon lira civarında olduğunu ifade ederek, “Bir de bilanço dışı taahhütler var. Bunlar da 580-600 milyon lira” diye ekledi. 

"Yükümüzün çok ağır olduğunu biliyoruz"

Yönetim olarak mali disiplini kurmaya ve yeni gelir kaynakları temin etmeye çalıştıklarını kaydeden Karaçam, şöyle devam etti:

"İçinde yaşadığımız ekonomik şartlar yeteri kadar cazip değil. Bir kampanya hazırlığı içerisindeyiz. Yükümüzün çok ağır olduğunu biliyoruz. Bunu bir defalık bir kampanyayla üzerimizden kaldıramayacağımızı da biliyoruz. Uzun soluklu bir mücadele ama yapacağız.

"Bununla alakalı farklı bir model tasarladık. Camiamızın gücünü ortaya koyacağız. Fenerbahçe neymiş, neleri yapabilir, bunu bütün dünya görecek. Hedefimiz, tüm Fenerbahçelilerin ve dostlarının bu yükün taşınmasında dayanışma içinde olmasını sağlamak. Bunun, gönüllülerimizin katkılarıyla olacağına inanıyoruz. Bunlar, Fenerbahçe'nin mali bağımsızlık yılı için atılacak ilk adımlar olsun."

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.