Fenerbahçe'ye özel uçak yasağı

Fenerbahçe'ye özel uçak yasağı

25 Şubat'ta Moskova'da Lokomotiv Moskova ile oynayacak Fenerbahçe'nin özel uçakla bu maça gitmesine Rusya yönetimi izin vermedi

A+A-

Rusya ile yaşanan siyasi kriz nedeniyle 25 Şubat'ta Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maç için özel uçak izni alamayan Fenerbahçe Kulübü, Moskova'ya tarifeli uçakla gitme kararı aldı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maçlar öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. Rusya, 25 Şubat'ta Moskova'da yapılacak rövanş karşılaşmasına özel uçakla gitmek isteyen sarı lacivertli kulübe izin vermedi.

Hürriyet'ten Ahmet Ercanlar'ın haberine göre, izin alabilmek için bütün imkanlarını zorlayan ancak amacına ulaşamayan Fenerbahçe yönetimi, Moskova deplasmanına tarifeli uçakla gitme kararı aldı.

Yine de girişimlerini sürdüren sarı lacivertliler, gerekli izni alamadığı taktirde gidiş-dönüşte kullanılacak tarifeli uçakların tüm biletlerini satın alarak farklı bir çözüm yolu bulacak.

Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova arasındaki ilk maç 16 Şubat Salı günü saat 19.00'da oynanacak.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.