FETÖ operasyonunda Fenerbahçe belgeleri

FETÖ operasyonunda Fenerbahçe belgeleri

Isparta merkezli 6 ilde Gülen Cemaati'nee yönelik gerçekleşen operasyonda Fenerhaçe'ye karşı yürütülen şike operasyonunun el yazılarının çıktığı ileri sürüldü

A+A-

Isparta merkezli 6 ilde Cemaat'e yönelik gerçekleşen operasyonda ortaya çıktığı iddia edilen belgelerin, bugüne kadar yapılan operasyonlarda elde edilen en önemli deliller olduğuileri sürüldü. Odatv'de yer alan habere göre operasyon kapsamında, Fenerbahçe'ye yönelik gerçekleştirilen şike kumpası ile ilgili el yazması talimatlar bulundu.

Soruşturma kapsamında yapılan incelemelerde 2011’de sosyal medyaya yansıyan MHP’li vekillere ait gizli görüntülerin ve Deniz Baykal'ın şantaj görüntülerinin Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nde montajlandığı, yine görüntülerin ham halinin de bilgisayarlarda bulunduğu iddia edilmişti.

FENERBAHÇE'YE OPERASYONUN EL YAZISI TALİMATLARI ÇIKTI

Eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Emin Arslan, sosyal medya hesabından Isparta'daki operasyonlara değinerek "Şike diye FB ve Başkan'ı Aziz Yıldırım'a saldıranların, Onun, Çete yönetimince yıllar önce hedef seçildiğini gösteren el yazması notları görünce, bu örgütü ve yaptıklarını daha iyi öğrenecekler" dedi.

Emin Arslan Facebook hesabından şunları yazdı:

"Sağlam delillerle, paralel örgüte yönelik en kapsamlı operasyonlardan birini yapan Isparta Emniyetinin ilgili görevlilerini kutlarım. Burada ele geçen örgüt materyalleri, mahkeme safhasında açıklık kazanınca çok kişi bazı konulardaki düşüncelerini değiştireceklerdir. Örneğin Şike diye FB ve Başkan'ı Aziz Yıldırım'a saldıranların, Onun, Çete yönetimince yıllar önce hedef seçildiğini gösteren el yazması notları görünce, bu örgütü ve yaptıklarını daha iyi öğrenecekler, her yer gibi spor dünyasını da yerle bir ettiklerini göreceklerdir."

ESKİ REKTÖR TUTUKLANMIŞTI

Ispartada gerçekleşen operasyon kapsamında, Süleyman Demirel Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile eski rektör yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Seydi ve Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ile üniversitenin eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç, eski Rektör Danışmanı Ali Yavuz, örgütün Ege bölge imamı Osman Demirhan, Bedri Ayhan, Özcan Pınarcı, Mustafa Ardal, Rıza Şahin, Muammer Görgeç, Ahmet Tahir Bakal, Adem Demiralay ve Abdullah Nuri Yolcu, tutuklanmıştı.

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.