Fuat Avni'den büyük operasyon sinyali

Fuat Avni'den büyük operasyon sinyali

Fuat Avni, Bilal Erdoğan'ın yurt dışına gitmesinin üzerini örtmek için yeni operasyonların olacağını savundu.

A+A-

 Twitter fenomeni Fuat Avni’nin “Bilal Erdoğan İtalya’ya yerleşti” iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Sonradan Bilal Erdoğan’ın ‘yarım kalan doktorasını’ tamamlamak için bu ülkeye yerleştiği açıklanmıştı. Ancak Fuat Avni, “Bilal iddialarını” sürdürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu ile ilgili haberlerden bir hayli rahatsız olduğunu savunan Fuat Avni, “Bilal’i unutturmak için yeni operasyorlar olacak” dedi.

İşte Fuat Avni’nin son iddiaları:
“Y…, oğlunun kaçmasının ve özel kasalarını yurtdışına birer ikişer göndermesinin konuşulmasından ötürü oldukça öfkeli. Y…’e geniş çaplı ve ses getirecek algı operasyonu lazım. Cemaat kurumlarının kapatılmasını sağlayacak bir kumpas tasarlandı. Vaziyet Nabi Avcı’ya iletildi. Avcı, yorgun ve isteksiz olsa da bürokratlara çalışma yapmaları talimatı vermek zorunda kaldı. Plana göre 8-9 Ekim’de Ankara’da, her ilden ayrı ayrı belirlenen partili Maarif Müfettişlerine seminer verilecek. Partili müfettişlere, Cemaat kurumlarının geçici veya temelli kapatılması için ‘uydurulan’ yeni denetim standartları anlatılacak. Seçimden önce kapatılmalı denilen okul ve dershanelere seminerden sonra ‘denetim’ adı altında yeni bir baskın dalgası hazırlıyorlar. Oyunun sonuna yaklaştığını her gün biraz daha hisseden Y…’in panikle attığı adımlar avanelerin endişesini daha da artırıyor. ‘Dalga dalga gelecekler, tek dalgada gidecekler’ demiştim. En çok bu cümlemden korkuyorsun. Az kaldı. Korkma, titre.”


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.