Fuat Avni'ye bilgi sızdıranlar yakalandı

Fuat Avni'ye bilgi sızdıranlar yakalandı

Twitter'da Fuat Avni ile açılan hesaba bilgi sızdırdığı tespit edilen 10'a yakın polis hakkında soruşturma açıldığı iddia edildi

A+A-

Twitter'da Fuat Avni ile açılan hesaba bilgi sızdırdığı tespit edilen 10'a yakın polis hakkında soruşturma açıldığı iddia edildi. Sabah Gazetesi'nde yer alan ve üst düzey bir emniyet yetkilisine dayandırılan habere göre Twitter'da bu isme açılan hesaba bilgi sızdırdığı tespit edilen 10'a yakın polis hakkında soruşturma açıldığını belirtti.

Habere göre emniyet içinden bilgi sızdırarak yapılacak operasyonları Twitter üzerinden deşifre eden Fuat Avni lakaplı paralel hesabın, hangi paralel polislerden bilgi aldığı tespit edildi. İstanbul Emniyeti'nden üst düzey bir yetkili, Fuat Avni'ye bilgi sızdırdığı iddia edilen 10'a yakın polisin tespit edildiğini açıkladı. Yetkili, "Bu polisler hakkında idari soruşturma başlattık" diye konuştu.

 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.