Galatasaray borsada çöktü

Galatasaray borsada çöktü

Dün akşam ezeli rakibi Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atan Galatasaray'ın hisseleri borsada adeta çöktü

A+A-

Dün akşam ezeli rakibi Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atan Galatasaray'ın hisseleri borsada adeta çöktü. Geçen hafta borsada adeta şov yapan takım hisseleri haftanın ilk gününde çakıldı. Galatasaray'ın hisseleri dünkü Beşiktaş galibiyetinin ardından bugün ilk seansta yüzde 8.36 değer yitirdi. 

Hisselerin şampiyonluğa bu kadar yaklaşımsasının ardından ciddi oranda değer yitirmesinin bir nedeni beklentinin gerçekleşmesi diğeri ise brüt takas uygulaması. Galatasaray hisseleri tahtadaki sert hareketler nedeniyle Borsa Yönetimi tarafından brüt takas uygulamasına alınmıştı.

Brüt takasa alınmadan önce 21 Mayıs'ta 899.3 milyon lira olan Galatasaray Sportif'in piyasa değeri bugün 664.5 milyon liraya geriledi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.