Galatasaray eski hocasına mı dönüyor

Galatasaray eski hocasına mı dönüyor

Galatasaray'da istifa eden Mustafa Denizli'nin yerine daha önce başarısız yönetimi nedeniyle iki defa kulüpten gönderilen bir futbolcunun adı geçmeye başladı

A+A-

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Peşpeşe gelen yenilgilerle birlikte teknik adam Mustafa Denizli futbolcularla vedalaştı. Gün içinde Denizli'nin istifasının duyurulması bekleniyor.

Galatasaray yönetimi ise Denizli'nin ardından takımın başına Galatasaray ruhu olan bir hocayı getirmek istiyor. Geçtiğimiz yıllarda da Galatasaray'ın teknik direktörü olan Hagi, takımı başarısızlıklara sürüklemiş ve 2 defa yönetim tarafından gönderilmişti. Galatasaray'ın kötü gidişata rağmen yine Hagi'yi ısrarla takımın başına getirmek istemesine anlam verilemiyor. Rumen hoca ile Fatih İşbecer'in görüşme yapmayı planladığı da iddia edildi. Bu arada Hagi'den olumsuz bir cevap alınması durumunda yönetimin rotasını önce Hollanda'ya sonra da Almanya'ya çevireceği öğrenildi.

RUMEN HOCA İLK SIRADA

Galatasaray Yönetimi Mustafa Denizli'nin gönderilmesi durumunda Hagi'yi adaylar arasında ilk sıraya aldı. Daha önce Sarı-Kırmızılı kulüpte 2 dönem görev yapan efsanevi isim Hagi'nin gelişmeleri yakından takip ettiği gelen bilgiler arasında. Hagi Galatasaray'ı çalıştırdığı 2 dönemde de takımı kötü yönetmiş ve alt sıralara geriletmişti.

Galatasaraylı Hagi, Kayseri'de montunun cebinde unuttuğu telefonun Türk vatandaşları tarafından çalındığını söylemiş ve otobüsten feryat etmişti. Ancak daha sonra eski tip cep telefonu montunun cebinden çıkmıştı. 

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.