Galatasaray ile Muslera indirimde anlaştı

Galatasaray ile Muslera indirimde anlaştı

Galatasaray 33 yaşındaki kaleci ile 2024 yılına kadar kontrat imzalayacak. Uruguaylı kalecinin yeni sözleşmesinde 1 milyon Euro indirime gidildi.

A+A-

Galatasaray, Fernando Muslera’nın 2021’de bitecek sözleşmesini uzatmak için Uruguaylı yıldızla prensip anlaşmasına vardı. 33 yaşındaki kaleci ile 2024 yılına kadar kontrat imzalanacak. Uruguaylı kalecinin yeni sözleşmesinde 1 milyon Euro indirime gidildi.

Galatasaray yönetimi Fernando Muslera’nın 2021’de bitecek olan sözleşmesini 2024 yılına kadar uzatmak için oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı.

Fanatik'in haberine göre Uruguaylı file bekçisi, 3 milyon 575 bin Euro olan maaşında indirime gitmeyi de kabul etti. Muslera, gelecek sezonki maaşını 2.5 milyon Euro’ya indirecek.

Sonraki yıllarda ise senelik ücreti 2 milyon Euro olacak. 2011’de Lazio’dan transfer edilen 33 yaşındaki kaleci, Galatasaray’da tam 5 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.