Galatasaray, Prandelli için kararını verdi

Galatasaray, Prandelli için kararını verdi

Galatasaray'da Cesare Prandelli dönemi sona eriyor.

A+A-

Galatasaray'da Cesare Prandelli dönemi sona eriyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 3-0'lık Trabzonspor yenilgisinin ardından Anderlecht'e karşı da kötü bir futbolla sahadan mağlup ayrılarak Şampiyonlar Ligine veda eden Galatasaray'da yönetim kurulu, İtalyan teknik adamın biletini kesti.

2-0 kaybedilen Anderlecht maçı sonrası olağanüstü toplanan sarı kırmızılı yönetim, Prandelli ile yolları ayırma kararı aldı. Bu kararın, Galatasaray kafilesi yurda döndükten sonra yönetim tarafından resmen açıklanacağı belirtiliyor. Cesare Prandelli'nin yerine kimin getirileceği ise birkaç gün içinde belli olacak. 

Ve karar açıklandı

Prandelli ile yolların ayrıldığına ilişkin açıklama ise akşam saatlerinde geldi. Galatasaray Yönetim Kurulu, teknik direktör Cesare Prandelli ile yollarını ayırma kararı aldı.

İtalyan hoca, Gaziantepspor maçında takımın başında olmayacak. Sarı-kırmızıların başında Antep maçına kaleci antrenörü Claudio Taffarel çıkacak.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.