Galatasaray tavan oldu

Galatasaray tavan oldu

Haftayı rakiplerinin puan kaybetmesi nedeniyle lider tamamlayan Galatasaray'ın hisseleri borsada ilk seansta tavan oldu

A+A-

Spor Toto Süper Lig'de haftayı lider tamamlayan Galatasaray'ın borsada işlem gören hisseleri yüzde 9,45 yükselerek tavan oldu.

Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif AŞ hisseleri futbol takımının Spor Toto Süper Lig'de haftayı lider tamamlamasının ardından bugün yüzde 9,45 yükselerek 22 lira ile tavan fiyata çıktı.

Süper Lig'de 21. haftada Beşiktaş'ın berabere kalarak puan kaybetmesinin ardından dün de Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup olması Galatasaray'ın haftayı 48 puan ile lider tamamlamasını sağladı. Galatasaray, pazar günü oynadığı maçta deplasmanda Medicana Sivasspor'u 3-2 yenerek puanını 48'e yükseltmiş ve liderlik koltuğuna oturmuştu.

Haftaya girilirken liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, Eskişehirspor deplasmanında aldığı yenilgiyle ikinci sıraya indi. Trabzonspor ise deplasmanda Kasımpaşa ile son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalmıştı.

Galatasaray hisseleri dünkü Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından güne yükselişle 21,30 liradan başladıktan sonra güçlü alışlarla ilk seansı tavan fiyat olan 22,00 liraya kadar çıktı.

Fenerbahçe hisseleri ise dünkü mağlubiyetin ardından yaklaşık yüzde 5 gerileyerek 46,00 liraya düşerken, Beşiktaş hisseleri yüzde 2,50, Trabzonspor hisseleri yüzde 2 yükseliş kaydetti.

Galatasaray Sportif AŞ'nin toplam piyasa değeri cari fiyat ile 476,2 milyon liraya yükselirken, en yüksek piyasa değerine sahip spor şirketi 1 milyar 153,8 milyon lira ile Fenerbahçe Futbol AŞ oldu. Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ'nin toplam piyasa değeri 595,2 milyon liraya yükseldi, Trabzonspor Sportif AŞ'nin toplam piyasa değeri ise 152 milyon lira seviyelerinde bulunuyor.

 

GALATASARAY HİSSE DETAY SAYFASI

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.