Galip Öztürk yeniden yargılanacak

Galip Öztürk yeniden yargılanacak

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'ün aldığı 6 yıl hapis cezası için yeniden yargılanacak. Öztürk yeniden yargınalacağını Twitter'dan duyurdu.

A+A-

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'ün aldığı 6 yıl hapis cezası için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dosyanın yeniden incelenmesi kararı verildi.

Konuyla ilgili olarak hurriyet internet sitesine konuşan Öztürk'ün avukatı Tuncay Çaltekin, zor bir itiraz süreci geçirdiklerini belirterek, "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı itirazımızı kabul etti. Dosyayı ilgili daireye gönderdi. İlgili daire önce aldığı kararın benzerinde bir karar verirse dosya Yargıtay Ceza Kurulu'na gidecek. Bu bir yeniden yargılanma değil. Yeniden yargılanma için yerel mahkeme süreci var" diye konuştu.

Galip Öztürk 1996 yılında Kuvvet Köseoğlu'nun öldürülmesine azmettirdiği suçundan yargılanmış ve 3 yıl önce müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Daha sonra yapılan itirazlar sonucunda Yargıtay 1. Ağır Ceza dairesi Öztürk'ün 6 yıl hapis cezasını onamıştı.

 

BUGÜNÜN HİSSE ÖNERİLERİ

GALİP ÖZTÜRK'TEN BİR GARİP SATIŞ HİKAYESİ

 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.