Garanti Yatırım'a yeni genel müdür

Garanti Yatırım'a yeni genel müdür

Garanti Yatırım Genel Müdürlüğü görevine, Garanti Portföy Yönetimi Genel Müdürü Zeki Şen getirildi

A+A-

Garanti Yatırım Genel Müdürlüğü görevine, Garanti Portföy Yönetimi Genel Müdürü Zeki Şen getirildi. Garanti Yatırım Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda, gerekli izinleri takiben 15 Nisan 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Garanti Yatırım Genel Müdürlüğü görevine, Garanti Portföy Yönetimi Genel Müdürü Zeki Şen getirildi.

Garanti Portföy Yönetimi Genel Müdürlüğü görevini ise Mahmut Kaya üstlendi.

2012’den bu yana Garanti Portföy Yönetimi Genel Müdürü olan Zeki Şen, 1989 yılında Emlak Bankası’nda başladığı kariyerinde, KoçBank, Koç Yatırım ve Koç Porftföy şirketlerinde üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirdikten sonra, 2006 yılında, Yatırım Bankacılığı Birim Müdürü olarak Garanti Bankası’na geçti.

2013 yılından bu yana Garanti Portföy Yönetimi’nde Genel Müdür Yardımcısı olan Mahmut Kaya ise finansal piyasalardaki kariyerine 1995 yılında ING Barings’de başladı. Ardından Santander Investments, Körfez Yatırım ve son olarak Garanti Yatırım’da Araştırma bölümünden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.