Gelir ve kurumlar vergisinde yeni oranlar bu hafta netleşecek

Gelir ve kurumlar vergisinde yeni oranlar bu hafta netleşecek

Elektronik çek ve bono TBMM’ye geliyor, gelir ve kurumlar vergisi hazırlıkları son aşamada

A+A-

TBMM ekonomiyi yakından ilgilendiren düzenlemeleri gündemine almaya hazırlanıyor. Elektronik çek ve bono TBMM’ye geliyor, gelir ve kurumlar vergisi hazırlıkları son aşamada.

Dünya'dan Canan Sakarya ve Mehmet Kaya'nın haberine göre Meclis, ilk Yargı Paketi ile çalışmalarına hızlı bir tempo da başladı. Bu haftaya ekonomi damgasını vuracak. 2020 Yılı Bütçesi ya düzenlemesini içeren kanun teklifi de kısa sürede TBMM’ye sunulacak. Ayrıca gelir ve kurumlar vergisi düzenlemelerinin de hazırlıkları son aşamada. 

Gündemine aldığı 1. Yargı Paketi ile hızlı bir tempo da çalışmalarına başlayan Meclis ekonomi düzenlemeleriyle önümüzdeki günlerde daha yoğun bir çalışma temposuna girecek. 2020 Yılı Bütçesi bu hafta Meclise sunulacak. Elektronik çek ve bono düzenlemesini içeren kanun teklifinin de TBMM’ye kısa sürede sunulması bekleniyor.

Bunun yanı sıra uzun süredir tartışılan gelir ve kurumlar vergisi düzenlemelerinin de hazırlıklarının son aşamaya geldiği öğrenildi. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.