Gen Yatırım ve Genpower'dan komik açıklama

Gen Yatırım ve Genpower'dan komik açıklama

Bilançolarını son açıklama tarihine kadar açıklamayan ve SPK'dan ek süre isteyen ancak bu da kabul edilmeyen Gen Yatırım ve Genpower konuyla ilgili açıklama yaptı

A+A-

Bilançolarını son açıklama tarihine kadar açıklamayan ve SPK'dan ek süre isteyen ancak bu da kabul edilmeyen Gen Yatırım ve Genpower konuyla ilgili açıklama yaptı.

İki şirket de yaptığı açıklamada, mali tabloların tanınan sür eiçinde açıklanamamasını, bağlı ortaklıklarının muhasebe kayıtlarının tutulduğu ERP programlarında ve serverlarında yaşanan arızaya bağladı. SPK'nın ek süre taleplerini kabul etmediğini bugün açıklamasının ardından her iki şirket de bugün yaptığı açıklamada arızaların bugün itibarıyla giderildiğini ve mali tabloların en kısa süre içinde yayınlanacağını açıkladı

Gen Yatırım Holding'in KAP'a gönderdiği açıklama

Bağlı ortaklıklarımız olan, İzpol A.Ş. ve Pırıl A.Ş.' lerinin muhasebesel kayıtlarının tutulduğu ERP programılarında ve serverlarında oluşan arızanın giderilememesi sebebiyle, konsolide mali tablolarımızı tanınan süre içerisinde yayınlayamadığımızı, arızanın bugün itibariyle giderildiğini ve en kısa sürede konsolide mali tablolarımızın yayınlanacağını, sistem ve donanım firmamızın konuyla alakalı durum raporunu ekte saygılarımızla Kamuoyuna duyururuz.

Genpower Holding'in KAP'a gönderdiği açıklama

Bağlı ortaklığımız olan, Polisaç A.Ş.'nin muhasebesel kayıtlarının tutulduğu ERP programında ve serverında oluşan arızanın giderilememesi sebebiyle, konsolide mali tablolarımızı tanınan süre içerisinde yayınlayamadığımızı, arızanın bugün itibariyle giderildiğini ve en kısa sürede konsolide mali tablolarımızın yayınlanacağını, sistem ve donanım firmamızın konuyla alakalı durum raporunu ekte saygılarımızla Kamuoyuna duyururuz.

 

BİLANÇO İÇİN EK SÜRE ALAMADILAR

 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.