Getir’den kötü havalarda yeni teslimat kararı

Getir’den kötü havalarda yeni teslimat kararı

Getir, hava muhalefetinin uygun olmadığı durumlarda motorlar yerine araba ile sipariş teslim edileceğini duyurdu.

A+A-

Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava koşullarına karşı önlemler alınmaya başlandı. İstanbul Valiliği olumsuz havalar nedeniyle yarıyıl tatilini öne çekmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre yarından itibaren şiddeti artması beklenen soğuk havalara karşı online sipariş platformu Getir de aldığını önlemi duyurdu.

Getir, İstanbul başta olmak üzere son günlerde Türkiye’deki soğuk hava koşullarına karşı kuryelerinin sağlığı için yeni bir adım attı. Kuryelerinin güvenliğini her şeyin önünde tuttuklarını belirten Getir yönetimi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerini yakından takip ettiklerini ve gereken tedbirleri almaya devam ettiklerini belirtti.

Getir, araba ile teslimat yapacak

Bugün sosyal medya hesabından açıklama yapan Getir, tüm yurtta beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle araba ile teslimat hizmeti vermeye başladığını duyurdu. Kuryelerinin güvenliğini tehlikeye atmamak adına bu kararı aldığını belirten şirket, havanın elverişli olmadığı durumlarda müşterilere motorlar yerine araba ile sipariş teslim edileceği bilgisini aktardı.

Getir, araba ile teslimat kararını sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:

“Kuryelerimizin güvenliğini her şeyin önünde tutuyoruz. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerini yakından takip ediyor ve gereken tedbirleri alıyoruz. Tüm yurtta beklenen olumsuz hava koşullarının kuryelerimizin güvenliğini tehlikeye atmaması için hava muhalefetinin uygun olmadığı durumlarda motorlarımızla hizmet vermeyip, araçlarla teslimat yapacağımızı hatırlatmak isteriz.”

Önlemler nedeniyle siparişlerde gecikme ve iptal gibi can sıkıcı durumlar yaşanabileceğini belirten Getir, bu konuda ise müşterilere bir çağrıda bulunarak “Siparişlerinizde yaşanacak gecikme ve iptaller için göstereceğiniz anlayışa şimdiden teşekkür ederiz.” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler