Gülen Grubu'ndan "50 milyon dolar"a yanıt

Gülen Grubu'ndan "50 milyon dolar"a yanıt

Fethullah Gülen’in avukatı Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın iddiası için "GS Başkanı'nın iddiası kesinlikle doğru değildir" açıklaması yaptı.

A+A-

Fethullah Gülen’in avukatı Nurullah Albayrak, Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın sözlerini yalandı.

Avukat Albayrak, “Bu iddia kesinlikle doğru değildir. Doğru olmayan bu iddianın hukukçu olan bir kişi tarafından dile getirilmesi ise tam bir hezeyandır.” dedi.

Avukat Nurullah Albayrak’ın açıklaması şöyle:

“Bugün (17.12.2014) bir gazetede, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı tarafından; ‘Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istendiği, bu paranın verilmemesi üzerine de soruşturma yapıldığı’ şeklinde bir iddiada bulunulduğu ileri sürülmüştür. Bu iddia kesinlikle doğru değildir. Doğru olmayan bu iddianın hukukçu olan bir kişi tarafından dile getirilmesi ise tam bir hezeyandır. Ayrıca, bu iddianın 12 Aralık 2014 tarihinde Galatasaray Spor Kulübü'ne kesilen vergi cezasından sonra dile getirilmiş olması da oldukça düşündürücüdür. Son günlerde Cumhurbaşkanı tarafından sıkça dile getirilen ‘Tarafsız olan bertaraf olur, tarafınızı seçin’ tehdidi nedeniyle kamuyla doğrudan ya da dolaylı olarak ilişkisi olan bir kısım kişi ve kurumların müvekkilim ve Camia mensupları aleyhine iddialarda bulunulmasının ‘zorunluluk’ haline getirildiğini üzülerek görmekteyiz. Açık bir iftira olan bu iddia nedeniyle tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı bildiririz.”

 

İŞTE O İDDİA: CEMAAT FENERBAHÇE'DEN 50 MİLYON DOLAR İSTEDİ

FUAT AVNİ BOMBALADI: YENİ OPERASYON 25 ARALIK'TA


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.