Gülen'e Dünya Kupası primini hangi futbolcu götürdü

Gülen'e Dünya Kupası primini hangi futbolcu götürdü

Gülen Cemaati'nin futbol imamı 2002'de Dünya 3'üncüsü olan milli takım oyuncularına dağıtılan primleri Gülen'e götüren futbolcuyu açıkladı

A+A-

Fetullah Gülen Cemaati'nin eski Futbol İmamı olarak bilinen Said Alpsoy, futbol camiasındaki tanıklıklarını ve iddialarını anlatmayı sürdürüyor. Cemaati'nin eski Futbol İmamı Said Alpsoy, bu kez Fethullah Gülen’e para götüren eski futbolcuyu ve Cemaat’e katıldığı için Fatih Terim’in uyardığı futbolcuyu açıkladı.

Fotomaç gazetesine konuşan Said Alpsoy, “Türkiye 2002'de Dünya Üçüncüsü olunca takıma prim dağıtıldı. Emre, Okan, Hakan Şükür, Hakan Ünsal ve Arif bu primlerden para topladı • Toplanan para 250 bin veya 500 bin dolardı. Bu parayı Pensilvanya'ya Arif Erdem götürdü. Gülen daha sonra Arif’e methiyeler düzdü” dedi.

FATİH TERİM’DEN UYARI

Ünlü futbolcu Emre Belözoğlu’na da dikkat çeken Said Alpsoy, “O dönemde Fatih Terim, Emre'yi ‘Fetullahçılarla ilişkini kes. Bunlar geleceğini karartır. Takımda böyle bir şeye izin vermem’ diye uyarmıştı” dedi.

Fethulah Gülen ve Cemaati’nin Fenerbahçe’yi de “ele geçirmek” istediğini söyleyen Said Alpsoy, “Gülen, Hacı Kemal Erimez'in F.Bahçe yönetimine girmesini istiyordu. Sonra ne oldu bilmiyorum. Birisini yönetime soktular mı araştırmak lazım” dedi.

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.