Güneş Sigorta hisselerinin devri tamamlandı

Güneş Sigorta hisselerinin devri tamamlandı

Groupama Holding Filiales et Participations'ın, Güneş Sigorta AŞ'deki yüzde 10 oranındaki paylarının sahipliği TVF Finansal Yatırımlar AŞ'ye geçti

A+A-

Groupama Holding Filiales et Participations'ın Güneş Sigorta AŞ'deki yüzde 10,00 oranındaki paylarının sahipliğinin TVF Finansal Yatırımlar AŞ'ye devri tamamlandı. 

Güneş Sİgorta'nıın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Groupama Holding mülkiyetinde bulunan paylarının bu çerçevede TVF Finansal Yatırımlar AŞ ile yapılan işlemlerin daha önce kamuya duyurulduğu da hatırlatıldı.

KAP'a yapılan açıklama şu şekildedir:

7.2.2020 tarihli özel durum açıklamamıza ilişkin olarak Şirketimiz hissedarı Groupama Holding Filiales Et Participations ("Satıcı") tarafından iletilen gelişmeleri kamuoyunun bilgisine sunarız.

Satıcı'nın sahibi olduğu ve şirketimizin sermayesinin %10'unu temsil eden hisselerin, her bir hisse başına 1,63 TL'lik birim fiyat üzerinden TVF Finansal Yatırımlar AŞ'ye ("Alıcı") devri amacıyla, Alıcı ile Satıcı arasında 7.2.2020 tarihinde bir hisse devir sözleşmesi imzalanmış olup planlanan hisse devri 14.02.2020 tarihi itibarıyla tamamlanmıştır.

Söz konusu işlem sonucunda Alıcı'nın Şirketimizin sermayesindeki payı %10'a yükselmiştir. Şirketimizin pay devri öncesi ve sonrasında ortaklık yapısı aşağıdaki şekilde oluşmaktadır.

gg-001.jpg

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.