Güneş Sigorta'da genel müdür değişti

Güneş Sigorta'da genel müdür değişti

Atilla Benli Güneş Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak göreve başladı.

A+A-

Atilla Benli Güneş Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak göreve başladı.

KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 16 Ocak 2019 tarihli toplantısında, Sn. Atilla Benli'nin 16.01.2019 tarihi itibarıyla Güneş Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak göreve başlamasına karar verilmiştir." 

Atilla Benli kimdir?

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu olan Atilla Benli, 1992 yılında iş hayatına başladı. 1992-2003 yılları arasında Garanti Bankası’nda Dış Ticaret Krediler ve Operasyon Müdürü, İstanbul 2 Avrupa Bölgesi’nde Şube Müdürü, Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş olarak görev aldı. Atilla Benli 2003-2007 yılları arasında Garanti Sigorta’da Acente ve Broker Dağıtım Satış Kanalı Birim Müdürü, Tahsilat ve Operasyon Birim Müdürü, Muhasebe, Finans, Fon Yönetimi ve Raporlama Birim Müdürü görevlerinde bulundu. 2007-2010 yılları arasında Cardif Hayat Sigorta ve Cardif Sigorta’da, 2010-2012 yılları arasında ise Groupama Sigorta’da Genel Müdür Yardımcılığı yapan Benli, 2013-2018 döneminde Vakıf Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Benli son olarak Zürih Sigorta'da Satış ve Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısıydı

atilla.jpg

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.