Habertürk'te taşlar yerinden oynadı. Veyis Ateş veda etti

Habertürk'te taşlar yerinden oynadı. Veyis Ateş veda etti

Son dakika... Habertürk'te taşlar yerinden oynadı. Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş veda etti. Habertürk Gazetesi Ekonomi Müdürü olarak görev yapan Yavuz Barlas da, Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni oldu.

A+A-

Ciner Medya Grubu'nun Habertürk gazetesini kapatma kararı aldığını Türkiye ilk kez SuperHaber'den öğrendi.

1 Mart 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan Gazete Habertürk, SuperHaber'in yazdığı gibi, bugün yayınlanan son baskısıyla okurlarına veda etti.

Yaklaşık 10 yıldır yazılı basın hayatına devam eden Gazete Habertürk, bugün son baskısıyla okuyucularına veda etti. Gazetenin birinci sayfasında sadece "Son baskı. Habertürk Gazetesi'nden okurlarına hatıralarla dolu bir veda…" ifadesi yer aldı.

Bu gelişme üzerine Habertürk'te önemli görev değişiklikleri yaşandı. Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş görevinden ayrıldı. Ateş konuyla ilgili açıklamasında Habertürk'te programcı ve yazar olarak görevine devam edeceğini belirtti.

fejwhbfwegghh-6ulx.jpg

Ateş açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Değerli dostlarım, kıymetli takipçilerim...
Bugünden itibaren yola Habertürk TV Genel Müdürü olarak değil, Habertürk ailesinin programcı/yazarı olarak devam edeceğim.
Yeni dönemde Habertürk Tv'de programlarıma devam edecek ve Habertürk'ün digital mecralarında köşe yazacağım.
İdari işleri başka bir arkadaşıma devrediyor, özlediğim yayıncılık hayatına ( ki, hiç bırak(a)mamıştım) devam ediyor olacağım.
bu süreçte bana destek veren yöneticilerime ve mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım.
Her şey çok güzeldi, daha da güzel olacak...
Şimdilik biraz istirahat zamanı.
Sağ olun..."

YAVUZ BARLAS GÖREVE GELDİ

Öte yandan, Haberturk.com'da da önemli bir görevlendirme yapıldı. Kısa süre önce görevinden ayrılan ve Habertürk internet sitesini vekaleten yöneten Barış Erkaya'nın yerine önemli bir isim getirildi.

Habertürk Gazetesi Ekonomi Müdürü olarak görev yapan Yavuz Barlas, Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni oldu.

Meslek hayatı içinde ekonomi muhabirliği, editörlüğü olmak üzere 20 yıla yakın süredir çeşitli gazetelerde çalışan Yavuz Barlas son olarak Habertürk Gazetesi’nin Ekonomi Müdürü olarak görev yürütüyordu. Evli ve 2 çocuk babası olan Barlas İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olup Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık master programına katılmıştır. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.