Hakan Fidan adaylığını geri çekti

Hakan Fidan adaylığını geri çekti

Beklenen oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına sıcak bakmadığı MİT eski Müsteşarı Hakan Fidan milletvekili aday adaylığını geri çekti

A+A-

Beklenen oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına sıcak bakmadığı MİT eski Müsteşarı Hakan Fidan milletvekili aday adaylığını geri çekti.

MİT Eski Müsteşarı Hakan Fidan, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi :

"Gördüğüm lüzum üzerine, bugün itibariyle 25'inci Dönem milletvekili genel seçimleri aday adaylığı başvurumu geri çekmiş bulunuyorum.

Ülkeme ve milletime hizmet yolunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tevdi edilen her vazifeyi hakkıyla yerine getirmenin gayreti içinde olacağım. Bu vesileyle, destek ve itimatlarından dolayı, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve aziz milletimize şükranlarımı arz eder, saygılar sunarım. Dr. Hakan Fidan."

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan son dönemde konu ile ilgili sorulara verdiği cevapta, Fidan'a adaylığı nedeniyle kırgın olduğunu dile getirmişti

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.