Halkbank kredileri yüzde 7.5 arttırdı

Halkbank kredileri yüzde 7.5 arttırdı

Halkbank 2017 yılının sonuna göre gayri nakdi kredilerini de içeren toplam kredilerini yüzde 7.5 artırarak 280.2 milyar TL’ye taşıdı.

A+A-

HALKBANK 2017 yılının sonuna göre gayri nakdi kredilerini de içeren toplam kredilerini yüzde 7.5 artırarak 280.2 milyar TL’ye taşıdı. Bankanın KOBİ kredilerinin de dâhil olduğu ticari kredileri, aynı dönemde yüzde 8.1 artış göstererek 174 milyar TL’ye yükseldi.

Bilanço büyüklüğünü yüzde 4.8 artırarak 320,1 milyar TL’ye çıkaran Halkbank, KOBİ’lerin ihtiyaç ve taleplerini karşılamaya yönelik yenilikçi ürünler tasarlamayı sürdürerek KOBİ kredileri alanındaki pazar payını da yüzde 15.5’e taşıdı.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan “Finansmanın daha önemli hale geldiği bu dönemde, geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerle ticari kredilerde önemli bir artış sağladık. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yanıt veren çözümler geliştirdik. Yılın kalan bölümünde de hız kesmeyeceğiz” dedi.

Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.