# Gökalp Hedef Holding yönetim kurulu başkanlığından istifa etti

- Bağlantı: https://www.borsatek.com/hedef-yonetim-kurulu-degisiklik/
- Yayımlanma: 2026-09-18T09:47:05+03:00
- Yazar: Haber Merkezi

Hedef Holding, Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gökalp hakkında yürütülen hukuki
süreç devam ettiğini duyurdu.

Gökalp, bu süreçte Holding ve iştiraklerindeki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinden
istifa etti. Holding ve iştiraklerinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi Mehmet Ziya
Gökalp tarafından yürütülecek.

Hedef Holding açıklamasında, grubun yönetim ve operasyonel süreçlerinin mevcut görev
ve yetki düzeni çerçevesinde olağan seyrinde ve kesintisiz olarak sürdüğünü belirtti.
Atama süreçlerine ilişkin detaylar ilgili iştirakler tarafından Kamuyu Aydınlatma
Platformu’nda açıklanacak.

📎 Bildirim Ekleri

[📄Hedef Holding Açıklama.pdfPDF](https://www.borsatek.com/kap-git/?u=aHR0cHM6Ly93d3cua2FwLm9yZy50ci90ci9hcGkvZmlsZS9kb3dubG9hZC80MDI4MzI4Y2EwOWJlZThmMDFhMGIzNDQ1MzMzNDViMQ)

Bildirim Eki Sayfaları

![Hedef Holding Açıklama.pdf — sayfa 1](https://i2.wp.com/www.borsatek.com/app/uploads/
2026/09/kap-4028328ca09bee8f01a0b344533345b1-p01.webp)

 |  İlgili Şirketler |  [COL, INFO, IYF, HDFGS, PSDTC, HFP] |  
 |  Özel Durum Açıklaması (Genel) |  
 |  Yapılan Açıklama Güncelleme mi? |  Evet (Yes) |  
 |  Yapılan Açıklama Düzeltme mi? |  Hayır (No) |  
 |  Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi |  16.09.2026 |  
 |  Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? |  Hayır (No) |  
 |  Bildirim İçeriği |  
 |  Açıklamalar |  
 |

Hedef Holding'den Kamuoyuna Açıklama

Yatırımcılarımızı, iş ortaklarımızı ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla aşağıdaki açıklamayı paylaşıyoruz.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Namık Kemal Gökalp hakkında yürütülen hukuki süreç devam etiyor. Bu süreç yetkili makamlar nezdinde tarafımızca da takip ediliyor.

Hedef Holding ve iştiraklerimizin kurumsal işleyişinde ve faaliyetlerinde herhangi bir aksama söz konusu değildir. Grubun yönetim ve operasyonel süreçleri, mevcut görev ve yetki düzeni çerçevesinde olağan seyrinde ve kesintisiz olarak süriyor.

Namık Kemal Gökalp, bu süreçte Holding ve iştirakleri nezdindeki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinden istifa etti.

Holding ve iştiraklerinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi, gerekli kurumsal karar ve yetkilendirmeler doğrultusunda Mehmet Ziya Gökalp tarafından yürütülecek. Atama süreçleri, ilgili iştiraklerimizce Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklanacak.

Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bu sürece ilişkin doğrulanmamış veya spekülatif paylaşımlara itibar etmeyerek, yalnızca yetkili makamlar ve Hedef Holding'in resmi iletişim kanalları üzerinden yapılan açıklamaları esas almalarını önemle rica ederiz.

Kamuya açıklanması gereken gelişmeler, ilgili mevzuat çerçevesinde ve zamanında resmi kanallarımız aracılığıyla paylaşılacak.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

  |
