Hepsiburada.com'un % 25'i Abraaj'ın

Hepsiburada.com'un % 25'i Abraaj'ın

Doğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika (EEMEA) ve Rusya’yı kapsayan bölgede en büyük elektronik ticaret şirketi olan hepsiburada.com’a Abraaj Grubu yatırım yaptı.

A+A-

Ortadoğu ve Balkanların en büyük elektronik alışveriş şirketi olan ‘hepsiburada.com’ son yıllarda özellikle Asya ve Latin Amerika pazarlarında hızla büyüyen Abraaj Group’la ortaklık için anlaştı.

Büyüyen global piyasalarda yatırımlarıyla bilinen Abraaj Group, Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada. com’un yüzde 25’lik azınlık hissesini satın aldı.

Net 1 milyar liralık cirosu ile Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika (EEMEA) ve Rusya’yı kapsayan bölgede en büyük e-ticaret şirketi olan ve müşterilerine, ihtiyaç duydukları her şeyi tek bir noktadan karşılama imkânı veren hepsiburada. com, bu anlaşmanın sağlayacağı ivme ile e-ticaret sektöründeki operasyon merkezi, bilgi işlem, CRM ve mobil alışveriş yatırımlarına hız katacak. 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.