Hürriyet, matbaalarını sattı

Hürriyet, matbaalarını sattı

Hürriyet Gazetecilik, muhtelif baskı makineleri, paketleme bölümleri, yardımcı makineleri ve teçhizatın satışı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nu açıklama yaptı.

A+A-

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş., faaliyetlerine son verdiği Demirören Medya Tesisleri İstanbul, Antalya ve İzmir DPC şubelerinde yer alan muhtelif baskı makineleri ve malzemeyi 78 milyon liraya sattığını duyurdu.

Şirket, muhtelif baskı makineleri, paketleme bölümleri, yardımcı makineleri ve teçhizatın satışı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nu açıklama yaptı.

Açıklamada, şirketin halihazırda faaliyetleri sonlandırılmış olan Demirören Medya Tesisleri 34850 Esenyurt / İstanbul adresinde bulunan İstanbul DPC Şubesi, Yenigöl Mah., Serik Cad. N80 Muratpaşa/Antalya adresinde bulunan Antalya DPC Şubesi ve Fatih Mahallesi Ege Cad. N 36 35414 Gaziemir Sarnıç / İzmir adresinde bulunan İzmir DPC Şubesi'ndeki muhtelif malzemenin satıldığı belirtildi.

Envanterdeki toplam defter değeri 7 milyon 338 bin 336 lira olan çeşitli baskı makineleri, paketleme bölümleri, yardımcı makineleri ve teçhizatın Tayfurlar Ticaret Nakliye'ye 77 milyon 800 bin liraya satıldı.

 

Etiketler : , ,