İmamoğlu'nun testi pozitif çıktı

İmamoğlu'nun testi pozitif çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun korona virüs testi pozitif çıktı.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun korona virüs testi pozitif çıktı.

Kişisel sosyal medya hesabından bir video paylaşan İmamoğlu, "Kıymetli vatandaşlarımız ben sıklıkla test olan birisiyim. Hatta çarşamba günü test olmuştum, negatif çıkmıştı. Ama dün akşam 9 sıralarında ateşim yükseldi. 38 derece ateşle hastaneye gelince dün akşamı hastanede geçirdim. Test olduk. Bugün itibariyle pozitif olduğu konusunda bir rapor oluştu. Şu an aslında iyiyim. Ateşim fena değil. Süreç devam ediyor. Tıbbi anlamda negatif diye yorumlayacağımız bir şey gözükmüyor" ifadelerini kullandı. İmamoğlu vatandaşları tedbirler konusunda bir kez daha uyararak, "İstanbul'da her şey güzel olmaya devam edecek" dedi.

Murat Ongun duyurdu: Hastanede tedavi süreci başladı

İBB Sözcüsü Murat Ongun, kişisel sosyal medya hesabından İmamoğlu'nun korona virüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu. Ongun, İmamoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" dedi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.