İnşaat sektöründe bir konkordato daha

İnşaat sektöründe bir konkordato daha

İnşaat sektöründe bir konkordato haberi daha geldi.

A+A-

İnşaat sektöründe bir konkordato haberi daha geldi. AC Yapı, Metsan, Nuhoğlu, Emay, Ceylan İnşaat’tan sonra İstanbul’da Satya markasıyla konut projeleri geliştiren Gelecek Gayrimenkul de konkordato talebinde bulundu

Sözcü'den İsmail Şahin'in haberine göre, sekrtörde Satya markasıyla faaliyet gösteren Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talebinde bulundu.

İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 30 Kasım 2018 tarihinde verilen karara göre firmaya 3 aylık geçici mühlet verildi ve Mali Müşavir Merve Emek, İşletme Uzmanı Doç. Dr. Sezayi Dumanoğlu ile Cengiz Serhat Konuralp konkordato komiseri olarak atandı.

Şirketin konkordato talebine ilişkin duruşma 28 Şubat 2019 tarihinde yapılacak.

Yılmaz Aydoğan tarafından 2015 yılında kurulan Gelecek Gayrimenkul, hali hazırda İstanbul'da 340 konutluk Satya Yayalar Pendik ve 188 konutluk KriyaTime Tuzla projelerine devam ediyor.

Satya Evliya Çelebi 1. Etap ve Satya Referans projelerinin yapımını tamamlayan firmanın alacaklıları bugünden itibaren 7 gün içerisinde konkordato mühleti verilmesini gerektirecek bir hal bulunmadığını delilleriyle birlikte ileri sürebilecekler ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekler.

Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.