‘İnsana Saygı Ödülü’ 6’ncı kez BGL’nin oldu

‘İnsana Saygı Ödülü’ 6’ncı kez BGL’nin oldu

Kariyer.net tarafından düzenlenen ‘İnsana Saygı Ödülleri’nde Barsan Global Lojistik (BGL) 6’ncı kez ödüle layık görüldü.

A+A-

Kariyer.net tarafından düzenlenen ‘İnsana Saygı Ödülleri’nde Barsan Global Lojistik (BGL) 6’ncı kez ödüle layık görüldü. BGL Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Barlın,”Tüm çalışanlarımızı etnik köken, dil, din, ırk, cinsiyet, uyruk, medeni hal ayrımı yapmaksızın eşit kabul ediyoruz. Çalışanlarımız için sağlıklı, güvenli, adil ve katılımcı bir iş ortamı oluşturmak öncelikli hedefimiz” dedi.

Aday başvurularını yüzde 100 olarak yanıtlayan, en çok istihdam yapan ve en çok başvuru alan firmalara verilen İnsana Saygı Ödülleri, kariyer ve istihdam dünyasının en saygın ödüllerinden.

Yurt içinde 2948, yurt dışında 313 çalışanı bulunan BGL, çalışanlarına yurt içinde ve yurt dışında çok yönlü kariyer olanakları sunuyor. Uygulanan rotasyon sistemi ile çalışanlar tek bir operasyon çeşidine bağlı kalıp sınırlı bir uzmanlık geliştirmek yerine lojistiğin farklı alanlarında deneyim kazanarak yetkinleşiyor. BGL, dünya çapında hızla büyümesine paralel olarak yurt dışında açtığı ofislerde de Türkiye’de yetiştirdiği genç insan kaynağını kullanıyor. Özellikle yurt dışında iş tecrübesi kazanlak isteyen gençlere geniş fırsatlar sunuyor.

BGL Yöneütim Kurulu Başkanı Kamil Barlın,İnsana Saygı Ödülü’nün üst üste 6 kez kazanılmasının bir rastlantı olmadığına dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Esas gücümüzün ve esas sermayenin insandan geldiğini biliyoruz. Gerek insan kaynakları politikamız gerekse çalışanlarımızın gelişimi için gerçekleştirdiğimiz uygulamalar kaynağını bu yaklaşımdan alıyor. İnsan ve çalışan haklarına saygılı, ayrımcılık karşıtı ve adil bir iş ortamı oluşturmayı esas alıyoruz. Çalışan haklarına ilişkin yasalara saygı, gizlilik, fırsat eşitliği, sağlık ve iş güvenliği insan kaynakları politikalarımızın temel taşlarıdır. İşe alım, ücretlendirme, kariyer olanakları ve terfi uygulamaları süreçlerinde, yasalara uyumun ötesinde, doğru işe doğru insan, adil iş ortamının yaratılması ve herkese fırsat eşitliği sağlanması prensiplerini uyguluyoruz. Gelişim için katılımcılığın ve ortak akıl ile hareket etmenin şart olduğunu biliyoruz. Bunun için çalışanlara yönelik oluşturduğumuz iletişim kanallarıyla çalışanlarımızın karar alma süreçlerine katılımını teşvik ediyoruz.”

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.